Piramide Groep als werkgever

Klaar om bij ons aan het werk te gaan?

Piramide Groep is al 30 jaar een toonaangevende softwareleverancier met ruim honderd medewerkers en vestigingen in Almere, Amsterdam, Hoorn en Hardenberg. Piramide Groep biedt een breed assortiment oplossingen voor verschillende branches, zoals de financiële instellingen, bouw, belangenorganisaties en het onderwijs. Daarnaast wordt hardware ondersteuning aangeboden. We zijn een echte FinTech organisatie, bieden innovatief werk en lopen voorop in ICT-ontwikkelingen.

Piramide medewerkers zijn de ambassadeurs van onze organisatie. Ons belangrijkste gereedschap. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s.

De wereld is in ontwikkeling. Wij ook!

IT is bedoeld om de toekomst aan te kunnen, niet om het verleden te dienen. Daarom denken wij vooruit en schakelen we continu met onze klanten. Onze werkwijze is zo dat wij onze software tijdens het ontwikkelproces continu kunnen aanpassen en bijstellen. Hierbij maken wij o.a. gebruik van de Scrum en Agile methodieken. De software die wij ontwikkelen is van hoge kwaliteit en voldoet aan de strengste eisen. Om mee te kunnen veranderen met de ontwikkelingen in de wereld investeren wij fors in onze professionals en in innovaties.

Samen maken we het verschil

Je talenten laten bloeien, ambities bereikbaar maken en grenzen verleggen. Bij Piramide Groep mag je invloed uitoefenen op de producten die wij maken en toekomstige ontwikkelingen. Wij zijn dan ook op zoek naar medewerkers die zelf initiatief nemen en met nieuwe ideeën komen. Samen met je collega’s heb je alle ingrediënten (expertise, vaardigheden, tools) om continu de processen, producten en dienstverlening te verbeteren. Aan jou de uitdaging om er voor te zorgen dat we daadwerkelijk het verschil maken!

Een future proof carrière

Bij Piramide werken beginners die het vak mogen leren maar ook hele ervaren mensen die een bron van inspiratie zijn voor collega’s. Onze specialisten hebben ambities en feeling met het vak. Werken voor Piramide is vooral leuk. Wij hebben korte lijnen, bieden innovatief werk, lopen voorop in ICT-ontwikkelingen. Je werkt bij ons in ondernemende zelfsturende teams die met elkaar verantwoordelijk zijn voor het realiseren van kwalitatieve wijzigingen en/of complexe projecten. De teams zijn resultaatgericht en sturen zelfstandig op realisatie binnen tijd en budget.

Hoe was je weekend?

Bij Piramide wordt er goed voor je gezorgd. Wij denken dat we de lekkerste koffie schenken. Tegen een kleine bijdrage staat er elke dag een lunchbuffet voor je klaar in onze sfeervolle kantine. Er wordt samen geluncht, gelachen en gesproken over wat je bezighoudt buiten werktijd. Onze actieve personeelsvereniging Cleopatra organiseert verrassende en terugkerende activiteiten zoals een pub quiz, barbecue, sinterklaasfeest en nog veel meer. Ook op sportief gebied is er een mooi aanbod. Je kunt voordelig naar de sportschool, deelnemen aan het zaalvoetbalteam of meedoen aan de fiets Elfstedentocht.
   

Match?

Ben jij:

  • iemand met enthousiasme voor het vak;
  • iemand die zichzelf en de organisatie uitdaagt om continu beter te worden;
  • iemand die technische complexe vraagstukken kan oplossen;
  • iemand die tot het uiterste gaat om resultaat te behalen;
  • iemand die samen met collega’s een mooi resultaat neer wil zetten;
  • iemand die na afloop samen met het team het succes viert;
  • iemand die zo enthousiast is dat het afstraalt op het team waarin je werkt.
Dan is de kans groot dat jij de Piramide Groep mentaliteit hebt!

Enthousiast? Let’s connect

Reageer en vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd naar jou, de kennis die je hebt, je ambitie en je visie op techniek. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven wij je. Bij ons krijg je de kans om de professional te worden die je wilt zijn.