Voor onze medewerkers in Hoorn zoeken wij collega’s!

Ben jij een initiatiefrijke en enthousiaste IT-er en wil jij:

  • In een Agile omgeving aan de slag als Software Ontwikkelaar, Testexpert of .Net Developer bij één van de meest innovatieve en toonaangevende softwareleveranciers van Nederland?
  • Je blijven ontwikkelen binnen je vakgebied?
  • Iedere dag het beste uit jezelf halen?
  • Genieten van een prachtig uitzicht en een dagelijkse verse lunch?
Dan zien we jouw cv en motivatie graag tegemoet!

Werken bij Piramide

Piramide Groep is al 30 jaar een toonaangevende softwareleverancier en heeft vestigingen in Almere-Haven, Amsterdam, Hoorn (NH) en Hardenberg waar ruim honderd werknemers met veel plezier werken. We bieden innovatief werk en lopen voorop in ICT-ontwikkelingen.
Lees meer over Piramide Groep als werkgever >>

Piramide medewerkers zijn de ambassadeurs van onze organisatie; ons belangrijkste gereedschap. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s. Iets voor jou?Wat onze medewerkers zeggen...

 


katarina safar implementatie specialist werkenbij

Katerina Safar - Implementatie Consultant

Na mijn studie Hogere Informatica in 2009 ben ik als testanalist bij Piramide Groep begonnen. Het werd me al snel duidelijk dat Piramide een mooi, open en eerlijk bedrijf is met een platte structuur en zeer kundige specialisten. Piramide is een bedrijf dat niet alleen zakelijk, maar ook mensgericht is. Tijdens mijn werk ben ik in deeltijd de opleiding Actuarieel Rekenaar gaan volgen aan het Actuarieel Instituut en sinds 2015 werk ik met veel plezier als Implementatie Consultant. Er zijn bij Piramide diverse andere cursussen en opleidingen te volgen ten gunste van jouw ontwikkeling! Mijn drive om problemen op te lossen en anderen te helpen geven mij extra voldoening in mijn werk. Door goed te luisteren naar de klant en met inzet van onze gezamenlijke kennis van het pensioenveld, ondersteunen wij onze klanten bij de moeilijke keuzes waar zij in de huidige pensioenwereld mee te maken hebben.
 

Wouter Boelaars - Senior Developer

Via een opleidingstraject bij Piramide Groep ben ik in de interessante, uitdagende en complexe IT-wereld gerold. Ik kwam er al snel achter dat deze wereld meer is dan programmeren alleen. Zo is er intensief klantcontact nodig, moet software aan diverse kwaliteitseisen voldoen, is een goede samenwerking van belang en is het een uitdaging om bezig te zijn met de juiste dingen op het juiste tijdstip. Als medewerker van Piramide heb je de mogelijkheid om je ook hierop te kunnen richten bij je ontwikkeling in de IT-wereld. Piramide ondersteunt haar medewerkers om te groeien in de rol die je zelf ambieert. Veelal zal deze rol vorm krijgen binnen een team van medewerkers die samen werken aan een product of project. De meeste voldoening in mijn werk haal ik uit het bereiken van belangrijke mijlpalen in samenwerking met een team en het optimaliseren van processen voor de toekomst. De doorgroeimogelijkheden, de uitdagingen en het plezier wat we hebben tijdens bedrijfsuitjes, borrels en op de werkvloer, is voor mij de reden dat ik al bijna twintig jaar vrijwel altijd met plezier naar mijn werk ga.


wouter boelaars developer werkenbij
 


lies kombrink developer werkenbij

Lies Kombrink - Junior .Net Developer

In september 2016 maakte ik de overstap van een functie in de diplomatieke sector naar een baan in de ICT. Piramide Groep bood me, middels het omscholingstraject Make IT Work van de Hogeschool van Amsterdam, de kans en de begeleiding om deze carrièreswitch te verwezenlijken. Vanaf dag één heb ik me welkom gevoeld op de werkvloer, waar ik een hoop kan leren van een team zeer ervaren softwareontwikkelaars. De producten van Piramide zijn complex en innovatief. Er wordt veel waarde gehecht aan het toepassen van - en experimenteren met nieuwe technieken. Eigen inbreng en ambities zijn daarbij altijd welkom. Voor een nieuwkomer in de IT een uitstekende omgeving om snel ‘meters te maken’. Dit geldt overigens niet alleen op het gebied van programmeren, maar ook op het voetbalveld, waar ik met collega’s tevens technische hoogstandjes probeer neer te zetten. Een uitdaging waar als team even doelbewust aan gewerkt wordt!