Piramide Groep Agenda

Piramide Groep organiseert regelmatig leuke evenementen voor relaties en klanten. Ook neemt Piramide Groep vaak deel aan verschillende activiteiten. Bekijk de agenda om te zien wanneer er gebeurtenissen plaatsvinden.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze agenda? Neem dan contact met ons op.

Piramide Groep evenementen agenda
 • De Nationale Carrièrebeurs

  Dates: 17 – 18 Mar, 2017
  Tijdens de Nationale Carrièrebeurs kun je kennismaken met een groot aantal topwerkgevers, waaronder Piramide Groep. De Nationale Carrièrebeurs vindt plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart 2017 in de Amsterdam RAI. Je kunt je gratis inschrijven. Tot dan?

 • De Nederlandse Carrièredagen

  Dates: 25 – 26 Nov, 2016
  Net zoals vorig jaar is Piramide Groep ook dit jaar weer aanwezig tijdens de Nederlandse Carrièredagen. Dit is dé plek voor studenten, starters en (young) professionals uit heel Nederland om topwerkgevers te ontmoeten! Wil je er 25 en/of 26 november ook bij zijn in de Jaarbeurs in Utrecht? Je kunt je hier alvast gratis aanmelden!

  Piramide groep nederlandse carrieredagen 2016
 • Piramide Finance Meet & Greet en BNR Pensioendebat

  Dates: 31 Oct, 2016

  Piramide Finance BNR pensioendebatPiramide Finance is sponsor van het BNR Pensioendebat dat wordt gehouden op 31 oktober in het Lloyd Hotel in Amsterdam. Het debat getiteld 'De staat van de pensioencommunicatie' gaat deze keer over de volgende vraag: ‘Hoe bereiken we de pensioendeelnemer?

  Daarnaast organiseert Piramide Finance voorafgaand een Meet & Greet. Tijdens de Meet & Greet krijgt u de gelegenheid om uw kennis te verrijken door met experts van Piramide Finance van gedachten te wisselen over hot topics zoals het toekomstige pensioenstelsel, (online) pensioencommunicatie en FinTech in de pensioensector.

  Wilt u het debat inclusief de Piramide Finance Meet & Greet bijwonen? Meld u zich dan nu aan! • Klassiek Havenkomconcert

  Dates: 03 Sep, 2016
  In september is het in Almere Haven weer tijd voor het havenfestival. Tijdens het festival is er altijd een klassiek Havenkomconcert. Piramide Groep nodigt haar relaties altijd uit om dit concert bij te wonen. Voor meer informatie over het Havenkomconcert, bekijk deze website.
 • De Nationale Carrièrebeurs

  Dates: 15 – 16 Apr, 2016
  Tijdens de Nationale Carrièrebeurs kun je kennismaken met een groot aantal topwerkgevers, waaronder Piramide Groep. De Nationale Carrièrebeurs vindt plaats op 15 & 16 april 2016 in de Amsterdam RAI West- en Zuidhal. Het is nu al mogelijk om je gratis in te schrijven. Tot dan?


  Robert-Jan Knook nodigt je uit voor de Nationale Carrièrebeurs in het Piramide Journaal

 • Release presentatie BIS.net versie 2.23

  Dates: 24 Mar, 2016
  Binnenkort komt BIS.net versie 2.23 beschikbaar voor uitlevering. Tijdens de release presentatie wil Piramide Bouw IT gebruikers de nieuwe en gewijzigde functionaliteiten van deze versie demonstreren.

  Programma

  Datum: Donderdag 24 maart 2016
  Locatie: Piramide Bouw IT - Kerkstraat 56 - Almere Haven
  Tijdstip: 14.30 uur tot 16.00 uur
  Ontvangst: 14.00 uur

  Aanmelden

  U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar marketing@piramide.nl.

  bis.net bouwsoftware
 • ICT Carrière Event Almere

  Dates: 30 Jan, 2016
  Piramide Groep is aanwezig tijdens het ICT Carrière Event Almere op 30 januari 2016. Tijdens dit event kunnen toekomstige collega's kennismaken met Piramide Groep en andere Almeerse ICT bedrijven. Interesse in een carrière in de ICT? Aanmelden kan via info@carriereinalmere.nl


  Een verslag van het ICT Carriére Event Almere

 • Agile Foundation Training

  Dates: 28 – 29 Jan, 2016
  Op 28 en 29 januari geeft Piramide Groep opnieuw een Agile Foundation training. Tijdens deze tweedaagse cursus leren deelnemers technieken als Scrum en Kanban effectief in te zetten voor productontwikkeling. 

  Het gaat deze keer om een interne training, u kunt dus niet deelnemen. Heeft u interesse in het leren van de Agile aanpak? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via  info@piramide.nl.

 • Nieuwjaarsreceptie en prijsuitreiking Gemeente Almere

  Dates: 02 Jan, 2016
  Piramide Groep is aanwezig tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere, waar de winnaar van de Onderneming van het Jaar 2015 verkiezing bekend gemaakt wordt.


  Nominatiefilm Piramide Groep - Onderneming van het Jaar 2015

 • Agile Foundation Training

  Dates: 10 – 11 Dec, 2015
  Op 10 en 11 december staat er weer een Agile Foundation trainingen op het programma. Tijdens deze tweedaagse cursus leren deelnemers technieken als Scrum en Kanban effectief in te zetten voor productontwikkeling. 

  Deze training zit helaas al vol. Heeft u interesse in het leren van de Agile aanpak? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via  info@piramide.nl.

 • Nederlandse Carrièredagen

  Dates: 27 – 28 Nov, 2015
  Piramide Groep aanwezig tijdens Nederlandse Carrièredagen Tijdens de Nederlandse Carrièredagen kunnen studenten, starters en (young) professionals uit heel Nederland topwerkgevers ontmoeten. Uiteraard is Piramide Groep aanwezig tijdens deze grote carrièrebeurs, die plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht op 27 en 28 november.

  Lijkt het je wat? Via deze link kun je je online registreren. Voldoe je aan de doelgroep? Dan kun je zelfs je ticket gratis krijgen! • Toelichting en presentatie Pensioen 1-2-3

  Dates: 18 Nov, 2015

  Op 18 november vindt in View in Almere Haven vanaf 14.00 uur een toelichtende presentatie plaats over de nieuwe Pensioen 1-2-3 applicatie

  Mr. Erik W. Martens geeft tijdens deze bijeenkomst een toelichting op de uitgangssituatie voor Pensioen 1-2-3. Daarna demonstreert Piramide Finance de nieuwe module. Uiteraard is er tijdens deze meeting ruimte om te klankborden over de mogelijkheden van deze nieuwe module en is er voldoende gelegenheid om te netwerken.

  Klanten van Piramide Finance ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Mocht u geïnteresseerd zijn deel te nemen, dan kunt u dit kenbaar maken via pensioen1-2-3@piramide.nl of via telefoonnummer 036 - 844 6040 (contactpersoon is Marleen te Roller).

  Piramide Finance biedt oplossing pensioen 1-2-3

  Bart Cornelissen vertelt in het Piramide Journaal van november over de module Pensioen 1-2-3.

 • StrategiePlatform Banken en Verzekeraars

  Dates: 04 – 05 Nov, 2015
  Op 4 en 5 november is de directie van Piramide Finance aanwezig bij het StrategiePlatform Banken en Verzekeraars. Het evenement wordt gehouden in IJsseldelta Center, Zwolle. Thema’s die aan bod komen zijn:

  • De financiële sector anno 2020 - Hoe bereidt u zich voor?
  • Digitalisering als katalysator voor een persoonlijke klantervaring.
  • Customer journey - Grip op de kwaliteit van elke vorm van klantcontact
  • Innoveren en reorganiseren - Vind de balans tussen kostenbesparing, waardecreatie en productiviteit.
  • Smart data als middel voor procesoptimalisatie en nieuwe business modellen.
  Mocht u ons daar graag willen ontmoeten, stuur een email naar info@piramide.nl. Wij nemen contact met u op.
 • Agile Foundation Training

  Dates: 19 – 20 Oct, 2015
  Op 19 en 20 oktober staat er weer een Agile Foundation trainingen op het programma. Tijdens deze tweedaagse cursus leren deelnemers technieken als Scrum en Kanban effectief in te zetten voor productontwikkeling. 

  Deze training zit helaas al vol. Heeft u interesse in het leren van de Agile aanpak? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via  info@piramide.nl.

 • Query-opleiding Innovact Suite

  Dates: 13 – 14 Oct, 2015
  In Innovact Suite wordt veel informatie opgeslagen. Informatie die u op veel verschillende manieren kunt gebruiken om overzichten te vervaardigen en rapporten te genereren. U maakt daarbij gebruik van queries. 

  Piramide Finance organiseert dit najaar een query-opleiding die u inzicht geeft in de mogelijkheden van het systeem en de wijze waarop queries kunnen worden aangemaakt. We gaan onder andere in op de structuur van het datamodel, geven technische uitleg over het maken van queries en beschrijven de wijze waarop queries kunnen worden vastgelegd ten behoeve van periodieke rapportages.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mariska Eindhoven, m.eindhoven@piramide.nl, 036 844 60 00. 

   
 • Opname BNR Newsroom - Persoonlijke Data Delen: besparing of bespionering?

  Dates: 12 – 12 Oct, 2015

  Radioprogramma BNR Newsroom wordt mede mogelijk gemaakt door Piramide Finance. Het onderwerp van de uitzending van 12 oktober is gebaseerd op het bericht dat Achmea klanten een premiekorting wil geven als zij meetkastjes installeren in hun huis en auto. Is dit een goed idee of tast dit de privacy aan?

  Wanneer: Iedere maandag BNR Newsroom mede mogelijk gemaakt door Piramide Finance
  Waar: Restaurant Dauphine in Amsterdam
  Inloop: 17:00 uur
  Opname programma: 17:30 uur
  Borrel: 18:30 uur
  Uitzending: 19:30 uur

  Wilt u samen met ons de opnames bezoeken? Laat het weten door een email te sturen naar marketing@piramide.nl.

 • Flevo Zakenfestival

  Dates: 23 – 24 Sep, 2015
  Op 23 en 24 september neemt Piramide Groep deel aan het Flevo Zakenfestival dat wordt gehouden op Lelystad Airport. Heeft u interesse in het bijwonen van dit evenement?
  Download het gratis toegangsbewijs
 • Agile Foundation training

  Dates: 09 – 10 Sep, 2015
  Piramide Groep geeft regelmatig Agile Foundation trainingen. Op 9 en 10 september is de volgende cursus gepland. In twee dagen leren de deelnemers de basis om technieken als Scrum en Kanban effectief in te zetten voor productontwikkeling. De training is nog niet vol. Heeft u interesse in het leren van de Agile aanpak? U kunt zich aanmelden voor de Agile Foundation training via info@piramide.nl.


 • Klassieke Yakult Havenkomconcert

  Dates: 05 – 05 Sep, 2015
  Op 4 en 5 september vindt het jaarlijkse Almere Haven Festival plaats. Het klassieke Yakult Havenkomconcert op zaterdag 5 september maakt hier onderdeel van uit. Piramide Groep biedt haar relaties aan om het concert bij te wonen. In het Piramide Journaal van juli vertelt Robert-Jan Knook er meer over, zie het onderstaande fragment.

  Komt u ook genieten? U kunt zich tot 28 augustus nog aanmelden door een e-mail te sturen naar marketing@piramide.nl

 • Piramide Journaal juli 2015

  Dates: 15 – 16 Jul, 2015
  Het Piramide Journaal geeft maandelijks een update over de actualiteiten vanuit de Piramide Groep. Nieuwslezer Robert-Jan Knook vertelt wat er speelt binnen de verschillende business units.