Pensioenfonds Horeca & Catering en HiBiN winnen Pensioen Pro Awards

Elk jaar reiken Pensioen Pro, het Financieele Dagblad en IPE vakprijzen uit voor de pensioen- en beleggingssector. Uitblinkers in de sector worden zo beloond voor hun inzet en uitzonderlijke prestaties in de sector. Dit jaar waren er veel inzendingen: 44 stuks in 13 categorieën.

De hoogste onderscheiding bij deze awards is de gouden Pensioen Pro Award voor ‘Beste Nederlandse pensioenfonds’. Deze prijs ging naar Het Unilever Algemeen Pensioenfonds. HiBiN won de zilveren award voor ´Beste middelgrote pensioenfonds´.

Innovatie & Klantgerichtheid

Zowel innovatie als klantgerichtheid waren hot topic bij de awards. In deze twee categorieën werden 14 inzendingen gedaan. Pensioenfonds Horeca & Catering nam net als Unilever APF beide awards mee naar huis.

Piramide feliciteert alle winnaars en natuurlijk met name Pensioenfonds Horeca en Catering en HiBiN.

Pensioen pro Awards
Bron afbeelding: pensioenpro.fd.nl