a.s.r. kiest opnieuw voor Piramide Finance

asr kiest voor piramide finance
Almere Haven – 19 april 2017:  a.s.r. kiest opnieuw voor softwareproducten van Piramide Finance en heeft besloten tot een langdurige verlenging voor het gebruik van het BGS Platform. Het BGS Platform wordt door a.s.r. onder meer ingezet voor de administratie van individuele beleggingen voor DC pensioenproducten.

Na een uitgebreide beoordeling van concurrerende oplossingen bevestigt a.s.r. hiermee haar eerdere keuze voor Piramide Finance. “Met name de betrouwbaarheid van het Platform was voor a.s.r. een doorslaggevende factor. Piramide Finance biedt ICT oplossingen voor zowel bancaire als pensioenproducten. Piramide heeft zich afgelopen jaren een professionele dienstverlener getoond en wij zijn ervan overtuigd dat zij ook voor de komende jaren de juiste partner is ” aldus John Adegeest, (voormalig) Directeur IT bij a.s.r.

Bart Cornelissen, CCO van Piramide Finance vertelt: “Uiteraard zijn wij erg tevreden met de bevestiging dat Piramide Finance de best toepasbare oplossingen levert. Wij werken al ruim 20 jaar met a.s.r. samen! Naast succesvolle implementaties voor nieuwe klanten is klantbediening aan bestaande klanten een van onze speerpunten. a.s.r. heeft innovatie hoog in het vaandel staan, uiteraard sluit die strategie goed aan bij onze missie.”