Maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen - MVO

Piramide Groep voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen staan daarom hoog op de agenda. De focus ligt hierbij op het in balans brengen van sport en gezondheid. Deze segmenten zijn door de Piramide Groep geadopteerd als richtlijn en dit uit zich onder andere in deelname aan diverse sportieve evenementen.

Gezondheid en bewegen

Piramide vindt ook de gezondheid van haar medewerkers zeer belangrijk. Daarom ondersteunt de Piramide Groep initiatieven om hen in beweging te brengen. Medewerkers krijgen korting op een abonnement in de sportschool. Daarnaast organiseert de Piramide Groep jaarlijks een of meerdere sportieve activiteiten. In 2015 neemt de Piramide Groep met een team van medewerkers en vrienden opnieuw deel aan de Fiets Elfstedentocht.

Partner van Kennisbank Filantropie

Vanuit haar visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, ondersteunt Piramide Groep de Kennisbank Filantropie. De Kennisbank Filantropie beoordeelt als onafhankelijke partij goede doelen op basis van de transparantie van hun activiteiten. Piramide verzorgt de IT voor de Kennisbank Filantropie en neemt daarin ook een deel van de kosten op zich.Piramide Groep en MVO