Piramide IT Projects - Agile, Scrum & Kanban

Agile aanpak

Agility is tegenwoordig onmisbaar in product- en softwareontwikkeling. Agility betekent dat je de moed hebt op toe te geven dat het bouwen van software complex is en dat dit niet perfect kan worden gepland, omdat requirements continu veranderen. Piramide Groep heeft via een Agile aanpak het vermogen om snel en doelbewust in te spelen op een veranderende vraag van haar klanten, met gecontroleerd risico. Hierbij zijn we flexibel en kunnen we ons snel en efficiënt aanpassen.

Efficiënt en effectief werken

Piramide Groep zet Agile raamwerken en technieken zoals Scrum en Kanban niet alleen in bij productontwikkeling en software projecten, maar ondersteunt ook haar klanten en partners bij het efficiënt en effectief werken door middel van een Lean en Agile aanpak. Onze Agile coaches en Scrum Masters staan klaar om u te helpen.

Wilt u uw organisatie ook slimmer laten werken in plaats van harder?

De Agile Foundation training van Piramide Groep brengt ontwikkelaars en stakeholders in twee dagen alle basis bij om technieken als Scrum en Kanban effectief in te zetten voor uw productontwikkeling. Deze training is gericht op personen die direct of indirect bij Agile softwareontwikkeling betrokken zijn. Tijdens de training leren uw medewerkers hoe ze Agile technieken in hun eigen werkomgeving toepassen, het achterliggende gedachtegoed begrijpen en wanneer ze welke process-tools zinvol kunnen inzetten. 

Bekijk de video van Piramide Groep over de Agile Foundation training

De training is heel dynamisch. Instructie in interactiviteit wisselen elkaar in hoog tempo af. Door middel van diverse business games krijgen deelnemers ook hands-on ervaring bij het inzetten van de verschillende technieken, tools en theorie. In de training behandelen we onder andere basisprincipes van Agile en Lean, het Scrum Framework en de Kanban Method. De training kan op verzoek ook in-company worden gegeven.

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie over onze Agile Foundation training, kunt u contact met ons opnemen via info@piramide.nl of 036 844 60 00.

Whitepaper Agile

Voor meer informatie over Agile softwareontwikkeling, download onze Agile whitepaper
Piramide IT Projects Agile Foundation training