Excellence Centers


"Bij Piramide IT Projects willen medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkeling maar vooral de beste zijn in hun vakgebied. Door hun gedrevenheid en schat aan kennis, zijn binnen onze organisatie Excellence Centers ontstaan."


 Fred Meertens, directeurPiramide IT Projects - voor als er geen standaard oplossing is

Piramide IT Projects is een strategische en resultaatgerichte automatiseringspartner die in uw volledige IT behoefte kan voorzien. In ons optreden combineren wij ondernemerschap en verantwoordelijkheid met specialistische kennis. Vanuit onze oplossingsgerichte en flexibele aanpak, helpen wij u en gebruikers om het maximale uit technologie te halen. Het gezamenlijk doel hierbij is maximale business value voor besteed geld.

Excellence Centers

Onze professionele medewerkers onderscheiden zich niet alleen door hun kennis en expertise op gebied van IT, maar kennen ook de marktsegmenten waarin zij opereren door en door. De ambitie ligt hoog. Bij Piramide willen medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkeling maar vooral de beste zijn in hun vakgebied. Door hun gedrevenheid en schat aan kennis, zijn binnen onze organisatie de volgende Excellence Centers ontstaan.

 

Informatie

Benieuwd naar ons producten? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: