Efficiënte en waardecreatie zorgen voor bestaansrecht

Online marketing en werken in de cloud zijn niet meer weg te denken. Ontwikkelingen in online ondernemen volgen elkaar snel op. Wat vraagt dat van ICT? Hoe staat het met de privacy en beveiliging van Cloudoplossingen? En hoe vergaat het de online ondernemer? 

Lees het interview>>

Piramide ICT Services

Piramide ICT Services is een professionele, kwalitatieve en flexibele ICT-leverancier. Al bijna 30 jaar biedt ICT Services ruimte en resources aan partners die een stabiele, betrouwbare en veilige omgeving zoeken voor het outsourcen en hosten van de IT-infrastructuur voor zichzelf of voor hun klanten. De organisatie en datacenters voldoen aan de strengste eisen, zijn ISO 27001 gecertificeerd en hebben de ISAE 3402 Type II verklaring. 

Piramide ICT Services biedt haar partners een technisch platform aan waar een eigen merk aan gekoppeld kan worden en die verder naar eigen wens kan worden uitgebreid. Een eigen infrastructuur voor klanten is niet nodig, waardoor hoge kosten door investeringen in software en hardware worden voorkomen. Bij eventuele verstoringen kunt u altijd rekenen op een adequate aanpak. Bovendien kunnen uw klanten efficiënt gebruik maken van flexibel schaalbare capaciteit en worden zij ondersteund door een professioneel team.

Diensten 
Informatie

Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u contact met ons opnemen: 

  • info@piramide.nl
  • +31 36 844 6010Piramide ICT Services ISAE 3402 certificaat
Piramide ICT Services ISO 27001 certificaat