Business Modellen – Licentie, SaaS, BPO

Wij stellen onze software solutions voor de financiële sector op verschillende manieren beschikbaar. Voor iedere IT- en outsourcingsstrategie is een passend dienstverleningsmodel beschikbaar.

Licentie

Voor software solutions die u in licentie bij ons afneemt, verkrijgt u een gebruiksrecht voor de productmodules die voor uw financiële producten van toepassing zijn.

Wij onderhouden de software en stellen periodiek nieuwe versies van de software ter beschikking, bijvoorbeeld om te blijven voldoen aan wijzigingen in wet- en regelgeving.

Uw organisatie draagt zelf zorg voor de benodigde infrastructuur, het technisch beheer van de omgeving en de back office operatie. In dit model bent u zelf verantwoordelijk voor de uitwijkfaciliteit, beveiligingsmaatregelen en 24*7 monitoring van de beschikbaarheid van uw omgeving.Piramide Finance Business Modellen
SaaS – Software as a Service

Met onze SaaS oplossing, verkrijgt u op pay-per-use basis een gebruiksrecht voor de software solutions en productmodules die voor uw financiële producten van toepassing zijn.

Net als in het licentiemodel, onderhouden wij de software en stellen periodiek nieuwe versies van de software ter beschikking, bijvoorbeeld om te blijven voldoen aan wijzigingen in wet- en regelgeving en de laatste technische ontwikkelingen. Ook verzorgen wij de benodigde infrastructuur en het technisch beheer van de omgeving.

Wij verzorgen ook belangrijke zaken als uitwijkfaciliteiten, beveiligingsmaatregelen en 24*7 monitoring van de beschikbaarheid van de omgeving uit zodat uw IT-organisatie zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Met ons SaaS model behaalt u aanzienlijke schaalvoordelen op het IT-vlak: wij kennen onze eigen software solutions namelijk als geen ander!

BPO – Business Process Outsourcing

Met onze BPO oplossing, verkrijgt u op pay-per-use basis een gebruiksrecht voor de software solutions, productmodules, infrastructuur en bijbehorende operationele dienstverlening die voor uw financiële producten van toepassing zijn.

Gebruikmakend van onze SaaS oplossing zijn wij in staat uw back office operatie efficiënt en effectief voor u uit te voeren. We voldoen aan alle gangbare kwaliteitseisen, zijn ISO27001 gecertificeerd en verstrekken periodiek een ISAE3402 verklaring.

In onze BPO behaalt u aanzienlijke schaalvoordelen op zowel het ICT als het back office operationele vlak! Inmiddels voeren wij de administratie voor diverse grote en minder grote portefeuilles.

Natuurlijk zijn aanpassingen in het dienstverleningsmodel tijdens onze samenwerking altijd mogelijk. Uw bestaande software licentie omzetten in een SaaS-model? Of toch ook de operatie outsourcen? Wij bieden aantrekkelijke mogelijkheden die aansluiten bij uw strategie.

Informatie

Voor meer informatie over het systeem kunt u contact met ons opnemen: