Piramide Finance Klanten

Wij bedienen ruim 35 klanten in uiteenlopende segmenten binnen de financiële sector, waaronder de volgende toonaangevende partijen:  

 Piramide Finance is met het BGS Platform de leverancier van NPEX  

NPEX is een online MKB beurs voor ondernemingen die op zoek zijn naar groeikapitaal. Daarnaast biedt NPEX de mogelijkheid aan beleggers om rechtstreeks te beleggen in de motor van de Nederlandse economie: het MKB. Ons BGS Platform is de kern van dit online handelsplatform. 


 
 DSM Pension Services kiest voor Piramide Finance   DSM Pension Services voert een aantal middelloonregelingen en een tweetal vrijwillige pensioenspaarregelingen uit voor aangesloten ondernemingspensioenfondsen. Onze Innovact Suite en diverse aanvullende modules zoals de actuariële module, workflow management, GBA en Pensioenregister, vormen de softwarematige basis voor deze pensioenadministratie.
 

ASR gebruikt BGS van Piramide Finance

 
ASR gebruikt ons BGS Platform zowel voor ASR Bank als ASR Pensioenen. De bank gebruikt onze software solutions voor diverse online spaar- en beleggingsproducten in Box III en Box I Banksparen (3e pijler). Ook worden onze software solutions ingezet voor de DC-pensioenadministratie (2e pijler).Pensioenfonds Horeca maakt gebruik van de Innovact Suite van Piramide Finance


  Pensioenfonds Horeca & Catering behoort tot de grotere pensioenfondsen van Nederland en maakt al jaren gebruik van onze Innovact Suite voor de deelnemersadministratie van ruim 1,2 miljoen deelnemers en gewezen deelnemers. Onze oplossingen vormen de softwarematige basis voor deze pensioenadministratie.

 Evi van Lanschot kiest voor Piramide Finance

  Evi Van Lanschot is het meest innovatieve beleggingsplatform van Nederland. Van Lanschot gebruikt onze software solutions voor een aantal productlijnen: alle retail spaar- en beleggingsproducten die door ons gefaciliteerd, online worden gedistribueerd. Ook Kempen Capital Management en Van Lanschot Private Bank werken met het BGS Platform voor enerzijds gouden handdruk bankspaarproducten en anderzijds de administratie van DC rekeningen.


 
SPF Beheer gebruikt de Innovact Suite van Piramide Finance

 

SPF Beheer is de uitvoeringsorganisatie van het Spoorwegpensioenfonds en het Pensioenfonds Openbaar Vervoer. Beide fondsen worden geadministreerd met onze Innovact Suite. Onze oplossingen vormen de softwarematige basis voor deze pensioenadministratie.

 Appolaris gebruikt Piramide Finance Innovact Suite
 Appolaris voert met de Innovact Suite de administratie uit voor PMA, het bedrijfstakpensioenfonds voor medewerkers van apotheken. Hierop zijn een webportal voor de deelnemers en een apart portal voor de werkgevers aangesloten. Deelnemers kunnen hierdoor online hun actuele pensioensituatie inzien en beschikken over relevante documenten zoals de startbrief en UPO’s. Werkgevers kunnen wijzigingen in de deelnemersgegevens via het portal doorgeven aan Appolaris.
 

 Crowdpartners gebruikt BGS van Piramide Finance

 
Crowdpartners biedt een platform voor partijen die crowdfunding aan willen bieden aan hun cliënten. Zij bieden projecten/proposities aan het platform aan, die vervolgens worden aangeboden aan geregistreerde investeerders. Voor Crowdpartners is het BGS Platform voor zowel de front- als backoffice, de kernapplicatie.


Centraal Beheer Achmea kiest voor Piramide Finance

 
Achmea is de grootste verzekeraar van Nederland. Centraal Beheer biedt een uitgebreid palet aan spaar- en beleggingsproducten. Het BGS Platform is de basis voor een range aan aanvullende pensioen- en beleggingsproducten. Voor deze productadministraties voeren wij tevens de BPO werkzaamheden uit.


Hof Hoorneman Bankiers kiest voor Piramide Finance

 
Hof Hoorneman Bankiers is gespecialiseerd in vermogensbeheer. De bank is al 25 jaar actief en inmiddels bedraagt het belegd vermogen ruim 1,9 miljard euro. Zij gebruiken het BGS Platform in SaaS voor spaar- en beleggingsproducten, zowel in execution only als voor vermogensbeheer.