Finance Suite - Softwarepakket financiële instellingen

Finance Suite, de one stop shop software van Piramide Finance, is het totaal aan oplossingen voor de financiële sector dat Piramide biedt. De Finance Suite bestaat uit de Innovact Suite en het BGS Platform. Beide systemen kunnen zowel los als gekoppeld worden afgenomen. Beide platforms zijn functioneel superieur ten opzichte van andere oplossingen in de markt.

Innovact Suite

De Innovact Suite is een zeer compleet pensioenadministratie systeem dat pensioenuitvoerders in staat stelt om een efficiënte pensioenadministratie te voeren tegen een aantrekkelijk kostenniveau. Het biedt uitgebreide functionaliteit voor actuariële analyse, verslaglegging, elektronische archivering, workflow management en talrijke aanvullende zaken.

Lees verder >>

BGS Platform - Beleggersgirosysteem

Het BGS Platform (Beleggersgirosysteem) is de beleggersgiro software van Piramide Finance; een toonaangevend, geïntegreerd back-, mid- en frontoffice softwarepakket voor financiële instellingen. Dit complete pakket ondersteunt alle soorten vermogensvorming op basis van spaarproducten en beleggingsfondsen.

Lees verder >>

Finance Suite: een uniek concept

Fred Meertens vertelt in het Piramide Journaal van juni meer over de totaaloplossing die de Finance Suite aan financiële instellingen biedt. Een uniek concept, want sparen, beleggen en pensioenen worden ondersteund in één systeem.