Partners


logo-digioffice  DigiOffice CRM, DigiOffice DMS, DigiOffice Huisstijl en de bouwspecifieke DigiBouw toepassingen van IDB Groep maken het mogelijk om een naadloze integratie met ons ERP-systeem BIS.net te creëren. In de jarenlange samenwerking tussen IDB Groep en Piramide is aangetoond dat deze integratie op een uitstekende manier tot stand kan komen.

Op het vlak van functionaliteit, integratie en techniek betekent het voor klanten een naadloze en complementaire totale oplossing ter ondersteuning van het bouwbedrijfproces. De integratie van beide oplossingen zorgt voor een complete dekking van projectontwikkeling tot en met nazorg/onderhoud. 


 logo-idbgroep IDB Groep en Piramide richten zich individueel op de ontwikkeling en uitbreiding van de software voor hun specifieke kernactiviteit. Voor het systeem BIS.net wordt door Piramide het concept ‘Best of Breed ’gehanteerd. Met dit concept, waarin BIS.net als de ‘backbone’ functioneert, aangevuld met koppelingen naar professionele softwarepakketten (waaronder voor DMS, DigiOffice van IDB Groep), levert Piramide een totaaloplossing.